fbpx
 

Proceduri clinice

PROCEDURI CLINICE

O gama variata de tehnici si produse indelung utilizate si studiate ne sunt astazi la dispozitie pentru a imbunatati sau augmenta acele trasaturi ale fetei care ne pun in evidenta. Majoritatea nu necesita perioade de recuperare si prin utilizarea de anestezie locala se realizeaza cu un minim de durere si disconfort.

Marirea buzelor prin injectarea de acid hialuronic sau corectia ridurilor din jurul ochilor si de la nivelul fruntii prin injectarea de toxina botulinica sunt procedurile estetice cele mai larg raspandite pe intreg globul. Utilizarea produselor pe baza de acid hialuronic dezvoltate astazi specific fiecarei zone a fetei pot umple cearcanele, estompa santurile nazogeniene (ce incadreaza buzele), da un plus atractiv de volum pometilor sau corecta ridurile fine aparute la nivelul fetei.

Atunci cand structura si culoarea pielii sunt neuniforme aspectul global al fetei poate avea de suferit. Utilizand produse pentru peeling chimic sau aparatura LASER aceste imprefectiuni se pot ameliora semnificativ intregind un look proaspat si rejuvenat. Cea mai buna arma impotriva efectelor stresului si trecerii timpului este preventia.

Actionand inainte ca modificarile aparute sa fie instalate permanent putem contribui la mentinerea unei fete tinere pentru mai multi ani, fara interventii chirurgicale. In acest scop terapiile periodice cu plasma proprie imbogatita cu trombocite (PRP) sau mezoterapia cu diverse subtante ce stimuleaza regenerarea si hidratarea strucuturilor pielii reprezinta instrumente de incredere pentru a preveni imbatranirea fetei.

augumentarea-buzelor

– AUGMENTAREA BUZELOR – 

Augmentarea buzelor este o interventie estetica care se realizeaza cel mai frecvent utilizand acidul hialuronic. Aceasta are un efect temporar ce dureaza in medie 6 luni.

toxina butulinica

– TOXINA BOTULINICA – 

Injectarea cu toxina botulinica purificata este cea mai frecvent utilizata procedura cosmetica la nivel mondial pentru estomparea ridurilor.

umplerea ridurilor acid hialuronic

– UMPLEREA RIDURILOR – 

Injectarea de produse (“filler”) care umplu ridurile, santurile si corecteaza deficitele de volum la nivelul fetei este  a doua cea mai frecventa procedura estetica.

mezoterapie

– MEZOTERAPIE – 

Mezoterapia este un tratament menit sa produca biorevitalizarea si rejuvenarea pielii prin introducerea in straturile profunde de vitamine si aminoacizi.

hiperhidroza

– TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI – 

Hiperhidroza sau transpiratia excesiva poate sa apara la nivelul axilelor, palmelor si talpilor si se datoreaza activitatii in exces a glandelor sudoripare.

lifting-cu-fire-de-suspensie

– LIFTING CU FIRE DE SUSPENSIE – 

Procedura de lifting utilizand fire de suspensie este adresata persoanelor care isi doresc imbunatatirea contururilor fetei cu perioada redusa de recuperare.