fbpx
 

Micropigmentare sprancene

MICROPIGMENTARE SPRANCENE

Micropigmentare-sprancene

Preturi pornind de la

800 Lei

beatrice

Ce este micropigmentarea ?

Micropigmentarea este o procedură care implică inserarea subcutanată a unui pigment cu caracter semipermanent.

Tehnicienii dermopigmentiști  sunt la curent cu ultimele tehnici în domeniul pigmentării și folosesc cei mai siguri și eficienți pigmenți, pigmenți medicali de calitate superioară, testați alergologic.

Cine poate beneficia de micropigmentare și cine nu ?

Tehnicile moderne de micropigmentare  rămân în topul preferințelor clientelor din întreaga lume.

Pot beneficia de magia micropigmentării toate persoanele care doresc o îmbunătățire sigură, o redefinire, un look îngrijit și fresh. Excepție făcând persoanele minore,gravidele și persoanele cu anumite probleme medicale ( afecțiuni ale pielii, erupții cutanate, inflamații, infecții, hematoame).

Când este nevoie de micropigmentarea sprâncenelor ?

În momentul în care suntem nemulțumite de forma obținută prin pensat, avem goluri, asimetrii, ne obosește stilizatul zilnic, sprâncenele sunt rare, scurte, subțiri, inestetice, vrem să mascăm schimbări post operatorii, putem apela cu încredere la serviciile micropigmentării.

Machiajul semipermanent al sprâncenelor  sau micropigmentarea are scopul de a corecta, a evidenția și nu în ultimul rând de a înfrumuseța fizionomia.

Micropigmentarea este o procedură sigură ?

Din respect pentru tine și pentru arta noastră, Aesthetic Art garantează siguranță medicală și igienică. Parcurgem împreună atât pașii necesari în realizarea  micropigmentarii, cât și măsurile de igienă și siguranță.

Micropigmentarea este o metodă non-invazivă și nedureroasă, se folosește anestezic pe bază de cremă si anestezie lichidă pe bază de lidocaină, benzocaină și tetracaină. Prin urmare durerea este minimizată cu anestezici de înaltă calitate.

  • Ustensilele sunt de unică folosință sterilizate conform normelor sanitare actuale.
  • Ace de unică folosință.
  • Pigmenți cosmetici medicali testați alergologic.
  • Substanțele aplicate pe pielea clientului sunt de unică folosință.

Cum se realizează micropigmentarea ?

Pe parcursul a două ședințe :

Prima ședință: se va desfășura pe parcursul a minim două ore.

Ședința de bază care constă în consiliere estetică și consultație. În funcție de preferințele și nevoile clientelor, tehnicianul adoptă forma, nuanța și intensitatea pigmentului, pentru a obține un rezultat personalizat.

A doua ședință: include retușul. În cazul în care este nevoie, avem ușoare goluri sau asimetrii, sau dacă dorim să accentuăm culoarea și să definitivăm forma.

Cât timp persistă micropigmentarea ?

Tatuajul cosmetic sau machiajul semipermanent persistă până la reînoirea naturală a pielii, 2-4 ani, după care se estompează nuanța și se elimină uniform, aproape definitiv.  Prin urmare după o perioadă de timp, vă puteți schimba și forma și culoarea.

Indicații inainte și după procedura de micropigmentare.

Este de evitat consumul de cafea, băuturi alcoolice sau medicamente care pot fluidiza sângele.

Tehnicianul se va ocupa de demechierea și degresarea tenului. Imediat după tehnica de pigmentare, sprâncenele sunt cu aproximativ 30%-40% mai închise și ușor inflamate. Această procedură implică un protocol de îngrijire pe toată perioada vindecării, care are loc în săptămâna imediat  următoare și variază ca durată în funcție de capacitatea de reepitelizare a pielii. De la 5 la 10 zile. După acest interval, pigmentarea se va reduce în intensitate cu până la 40%-50% și va oferi iluzia de sprânceană mai subțire cu aproximativ 10%.

Tehnicianul vă va oferi un document cu instrucțiunile de îngrijire și indicații post procedurale.

Câte tehnici de micropigmentare efectuăm ?

  • MICROPIGMENTARE FIR CU FIR

Oferă sprâncenelor naturalețe, aspect îngrijit și de durată. Se respectă plantația naturală a firelor de păr din sprânceană

  • MICROPIGMENTAREA DE TIP POWDER

Reprezintă inserarea pigmentului pe întreaga  suprafața a sprâncenei, forma este bine conturată și definită .Un joc de umbre și lumini ne ajută să obținem un rezultat foarte bine stilizat cu efect de make-up

  • MICROPIGMENTAREA DE TIP HYBRID

Este combinația perfectă dintre două tehnici care ne ajută să obținem colorimetria, volumetria și simetria ideală pentru tipurile de sprâncene pensate în exces.

  • CORECȚIE MICROPIGMENTARE

forma nu este în raport cu simetria feței

pigmentul introdus în piele are o culoare ne naturală

  • RETUȘ MICROPIGMENTARE ( se face doar clientelor care au beneficiat de prima ședința în cadrul Clinicii AestheticART.)

Se definitivează forma în cazul în care există ușoare goluri sau asimetrii

Se intensifică culoarea în funcție de preferințele clientelor

  • INTENSIFICARE MICROPIGMENTARE ( Se face începând de la 6 luni la 12 luni în funcție de preferințele clientelor din cadrul Clinicii AestheticART  )

Pragul psihologic

Tehnicianul are menirea de a vă asista cu lămuriri pentru oricare dintre temeri și vă va oferi informațiile necesare  în așa fel încât să adoptați într-o manieră confortabilă schimbarea, și etapele prin care veți trece din momentul finalizării ședinței de micropigmentare, până în momentul în care pielea va fi complet vindecată și va avea loc stabilizarea pigmentului.Vă punem la dispoziție un document cu indicații pro și post procedurale .

Lista preturi

Micropigmentare sprancene
Pret
Fir cu fir** 3H
lei 800
Powder, efect pudrat** 3H
lei 800
Hybrid, fire și pudră** 3H
lei 800
Corecție micropigmentare** 3H
lei 1000
Retuș micropigmentare 1H
lei 200
Intensificare micropigmentare 2H
lei 400

IMAGINI MICROPIGMENTARE SPRANCENE IN CLINICA AESTHETIC ART: