fbpx
 

Despre noi

Clinic Arts – Frumusețea este o artă

Frumusete, arta, naturalete, incredere in sine, redarea tineretii sunt unele dintre cele mai frecvente concepte folosite in prezent pentru a descrie medicina si chirurgia estetica. Toate acestea sunt reprezentari sugestive, dar important este sa nu pierdem din vedere un amanunt esential, este CHIRURGIE, ceea ce implica pe langa beneficii si anumite riscuri.

Informarea corespunzatoare a tuturor celor care isi doresc interventii estetice este primul pas spre evitarea majoritatii complicatiilor.Inainte de orice rezultat estetic primeaza sanatatea. Oricat talent si experienta am pune la lucru, nici un medic nu va putea sa atinga perfectiunea. Nu suntem Dumnezeu. De aceea asteptarile pacientilor trebuie discutate pe indelete si intelese cat mai bine.

Atunci cand dorintele acestora ar depasi limitele medicinei actuale este de datoria noastra sa le semnalam acest lucru. Astfel, cei care apeleaza la noi pentru a imbunatati sau recupera ceea ce le-a dat natura vor putea lua decizii informate si impreuna vom putea crea cele mai bune rezultate posibile.

Nu doar eforturile noastre ca medici sunt cele care determina succesul interventiilor, in egala masura  acesta se va datora si cooperarii pacientului. Stabilirea unei relatii de incredere intre medic si pacient este din acest motiv esentiala. De aceea sfatuiesc toate persoanele interesate de interventii estetice sa caute nu cel mai bun chirurg ci sa-l caute pe cel mai bun chirurg pentru ei.

shalom

DR. SHALOM KADOSH

-DR CHIRURGIE PLASTICA – 

Doctorul Shalom Kadosh a terminat Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. A intrat prin examenul de rezidentiat in specialitatea de chirurgie plastica si reparatorie. Specializat in cea mai mare clinica din tara, la Spitalul de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

Medicina estetica este disciplina in continua expansiune si perfectionare la nivel global. Demersul esteticii are in vedere conceptualizarea frumosului artificial dar si frumosului natural. Frumosul nu se recunoaste, nu se invata sau se arata, frumosul se simte, dupa regulile interioare ale fiecaruia. Facultatile necesare pentru arta frumosului sunt imaginatia, intelectul, spiritualul si gustul. Omul trebuie sa se simta frumos in eternitate si pentru siesi. Frumosul este obiectul universal al esteticii.

GALERIE FOTO – AESTHETIC ART