fbpx
 

Chirurgia siluetei

CHIRURGIA SILUETEI

In decursul secolelor conceptia despre un corp frumos si sanatos s-a modificat semnificativ. De la formele rubensiene, voluptoase din anii 1600  la moda anilor 1960 cand silueta de vis era una cat mai subtire atat la barbati cat si la femei, preferintele au fluctuat.  Astazi observam o tendinta spre un corp cat mai sanatos cu musculatura bine definita, piele tonifiata, fara exces, si depozite adipoase reduse, uniform si simetric distribuite. Cu interventii atent planificate, imbunatatirile corporale dorite pot deveni realitate.

La Aesthetic Art venim in sprijinul celor care vor sa schimbe anumite aspecte legate de silueta lor, fie ca este vorba despre mici ajustari sau remodelari complexe. Cu ajutorul lipoaspiratiei sau liposculpturii depozitele localizate de grasime pot fi indepartate, aducand la lumina o silueta mult visata. Si atunci cand exista piele in exces dupa sarcina sau scaderi mari in greutate prin intermediul unor interventii chirurgicale precum abdominoplastia, liftingul de coapse sau brate, aceste surplusuri inestetice pot fi eliminate.

liposuctia

– LIPOASPIRATIA – 

Lipoaspiratia este cea mai populară intervenție în chirurgia siluetei și constă în extragerea grăsimii excesive din anumite zone ale corpului.

chirurgie estetica chirurgia siluetei abdominoplastia

– ABDOMINOPLASTIA – 

Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală prin care se îndepartează grăsimea și tegumentul în exces de la nivelul abdomenului.

brahioplastie

– BRAHIOPLASTIA – 

Brahioplastia reprezintă o intervenție chirurgicală electivă de remodelare și îmbunătățire a formei și a conturului membrelor superioare.

chirurgia siluetei augumentarea feselor

– AUGMENTAREA FESELOR – 

Este o procedura chirurgicală care remodelează și conturează posteriorul prin mărirea lui în volum, echilibrând armonios întregul profil.