fbpx
 

Chirurgia sanului

CHIRURGIA SANULUI

Sanii au reprezentat in toate timpurile un simbol al feminitatii si senzualitatii, aspectul ideal variind de-a lungul diverselor epoci si culturi. In zilele noastre putem spune ca fiecare femeie are propriul ideal.

In cadrul clinicii Aesthetic Art oferim servicii premium pentru imbunatatirea aspectului sanilor bazandu-ne pe pricepere si grija pentru pacientele noastre. Fie ca va doriti mai mult volum, mai putin, sau doar o remodelare a glandei mamare si areolei cu indepartarea excesului de piele, va stam la dispozitie pentru a obtine rezultatele visate.

Tehnici moderne, aparatura si materiale ce si-au  dovedit eficienta si siguranta ne ajuta sa desfasuram interventiile chirurgicale dorite de pacientele noastre. Serviciile de chirurgie a sanului cuprind:

  • marirea sanilor cu implanturi siliconice (augmentare mamara)
  • liftingul de sani cu sau fara augmentare (mastopexie)
  • micsorarea sanilor (reductie mamara)
  • remodelarea areolei mamare
marirea sanilor implant silicon implanturi mamare

– AUGMENTAREA MAMARA – 

Augmentarea mamara sau marirea sanilor consta in folosirea unor implante mamare, pungi de silicon umplute cu ser fiziologic sau gel siliconic.

chirurgia sanului ridicarea sanilor lifting mamar mastopexie

– RIDICAREA SANILOR – 

Operatia de ridicare a sanilor este o interventie chirurgicala in care se extrage din glanda mamara si din grasimea de la acest nivel.

micsorarea sanilor

– MICSORAREA SANILOR – 

Operatia de micsorare a sanilor este o interventie chirurgicala in care se extrage din glanda mamara si din grasimea de la acest nivel.

ginecomastie

– TRATAMENTUL GINECOMASTIEI – 

Ginecomastia reprezinta dezvoltarea excesiva a sanului la barbat si poate fi bilaterala sau unilaterala. Interventia chirurgicala presupune reducerea in dimensiuni a sanilor la barbati.