fbpx
 

TERAPIE MICRO-NEEDLING DERMAPEN

Tratament facial Microneedling – DERMAPEN®

Microneedling-dermapen-terapia-fetei
dermapen-rezultate1

Cel mai avansat sistem de terapie MICRO-NEEDLING la nivel mondial!

Tehnica Micro-Needling, este o procedura de rejuvenare-regenerare a pielii minim invaziva. Tratamentul facial încorporează utilizarea unui dispozitiv medical  (meso pen) cu microace de unica folosinta cu ajutorul carora se efectuează microinjectii superficiale si rapide ce introduc in stratul mijlociu al pielii (mesoderm) produse biologice identice pielii. Prin acest tehnica se antrenează formarea de noi straturi de colagen si elastina.

Acesta este cel mai rapid sistem de ultima generatie cu care se efectueaza tratamentele de Microneedling sau Mezoterapia Fractionata care ofera un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina.

Preturi pornind de la

800 EUR

iris
badge-dermapen

Cum functioneaza aparatul de Microneedling?

Aparatul de Microneedling produce micro perforații controlate la adancimi distincte, pentru a antrena formarea de noi straturi de colagen si elastina in piele, acest interventie este denumita inductie de colagen sau neocolageneza.

Este primul mecanism avansat pentru “tratamentul fractionat” – intinde, ridica si reintinereste pielea.

Corpul dumneavoastra, raspunde la introducerea acelor la fel cum reactioneaza la orice alt obiect care pătrunde pielea, activand mijloacele proprii de autovindecare. Inserarea de ace chrirugicale foarte subtiri este inteleasa de nervii receptori ai pielii ca un stimul. In concluzie, terapia cu microace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului.

Acele sunt foarte subtiri, iar epidermul ramane aproape intact.

Cum actioneaza asupra pielii?

Planificare

Procedura

ALTE PROCEDURI DIN CHIRURGIA FETEI:

chirurgie estetica chirurgia fetei lifting frontal

– LIFTING FACIAL – 

Liftingul frontal este operatia de eliminarea a ridurilor si cutelor la nivelul fruntii, sprancenelor si baza nasului. Liftingul clasic este operatia de reasezare a partii inferioare a fetei si gatului.

chirurgia fetei otoplastie

– OTOPLASTIA – 

Otoplastia este interventia estetica prin care se urmareste corectarea urechilor decolate, diminuarea distantei dintre urechi si cap sau asimetriilor dintre urechi. Nu afecteaza capacitatea auditiva.

chirurgia fetei otoplastie rinoplastie

– RINOPLASTIA – 

Rinoplastia este operatia de modelare a nasului sau de reparare a deviatiei de sept. Interventia se poate face in scop reconstructiv, estetic sau pentru rezolvarea unor probleme de respiratie.