fbpx
 

Chirurgia fetei

CHIRURGIA FETEI

Fiecare detaliu de la nivelul fetei noastre poate comunica mai mult decat 1000 de cuvinte. Este partea corpului pe care o studiem cel mai mult si pe care dorim constant sa o imbunatatim. Numeroase proceduri cosmetice, produse de ingrijire a fetei si tehnici elaborate de make-up sunt constant utilizate pentru a crea imaginea pe care ne dorim sa o prezentam lumii.

Uneori toate aceste beneficii ale epocii moderne nu reusesc sa ne ofere imaginea dorita. Acesta este momentul in care diversele tehnici aplicate in chirurgica estetica a fetei pot veni in ajutor prin modificarea acelor trasaturi din nastere pe care dorim sa le imbunatatim. Dintre acestea, rinoplastia (corectia nasului) si otoplastia (corectia urechilor decolate sau cu dimensiuni nepotrivite) sunt cele mai frecvent solicitate.

Trecerea timpului si numeroasele evenimente cu care ne-am confruntat de-a lungul vietii isi lasa amprenta asupra chipului nostru. Cel mai mare impact se rasfrange asupra ochilor. De aceea blefaroplastia (corectia pleoapelor cazute) este cea mai solicitata interventie de rejuvenare a fetei, cu ajutorul acesteia fiind posibil sa readucem stralucirea si optimismul unei priviri obosite si marcate de stresul cotidian.

Pierderea volumului la nivelul segmentelor fetei se produce natural prin procesul de imbatranire sau are loc odata cu scaderile semnificative in greutate. Un plus de volum obtinut prin intermediul lipofillingului va avea un efect dublu de restabilire a proportiilor unei fete tinere, sanatoase, si de imbunatatire si restructurare a pielii impreuna cu tesuturile subcutanate prin rolul de rejuvenare al celulelor stem adipoase.

chirurgia fetei blefaroplastia chirurgia pleoapleor

– BLEFAROPLASTIA – 

Blefaroplastia este operatia de ridicare a pleoapelor, indicata pentru indepartarea pielii in plus de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare, a pungilor de grasime.

chirurgia fetei otoplastie

– OTOPLASTIA – 

Otoplastia este interventia estetica prin care se urmareste corectarea urechilor decolate, diminuarea distantei dintre urechi si cap, sau asimetriilor dintre urechi. Nu afecteaza capacitatea auditiva.

chirurgia fetei otoplastie rinoplastie

– RINOPLASTIA – 

Rinoplastia este operatia de modelare a nasului sau de reparare a deviatiei de sept. Interventia se poate face in scop reconstructiv, estetic sau pentru rezolvarea unor probleme de respiratie.

chirurgie estetica chirurgia fetei lifting clasic

– LIFTING FACIAL – 

Liftingul frontal este operatia de eliminare a ridurilor si cutelor la nivelul fruntii, sprancenelor si bazei nasului. Liftingul clasic este operatia de reasezare a partii inferioare a fetei si gatului.